El Gouna Egypte

El Gouda is een kustplaats ten noorden van Hurgarda. Voor ons als kiters is bekend dat El Gouna een van de beste kitesurfspots is! El Gouna is voor ons een perfecte bestemming voor een kite vakantie! Hier waait het namelijk 365 dagen per jaar! Voor de beginner en voor de pro is het er fantastisch. Net als voor onze reis waar zowel beginner als pro van harte welkom zijn. 

Bij deze reis staat de hele dag knallen in een boardshort en blote bast op een blauw-groene lagunes centraal! Al gaat onze voorkeur wel uit naar een lycra, want het zonnetje kan behoorlijk hard schijnen. Maar dat is natuurlijk totaal geen probleem!

Wij zullen ervoor zorgen dat jij deze trip niet snel zult vergeten!!

El Gouna is inclusief

 • 8 of 11 dagen El Gouna
 • Heen en terugreis met vliegtuig
 • Transfers naar hotel en vliegveld
 • Verblijf in 5 sterren hotel inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Elke dag gratis coaching
 • Persoonlijk begeleiding

El Gouna is exclusief

 • Upgrade naar privé kamer a €25,- per dag (Indien beschikbaar)
 • Huur kitesurfmateriaal (€45,- per dag)
 • Beginner kitesurflessen
 • Eten en drinken op de spot
 • Bagage kosten.

Prijzen en data 2019

Mei 2019

€1100,- P.P.     8 dagen 11 t/m 18 mei

 

Juni 2019

€1100,- p.p. 8 dagen 8 t/m 15 juni
€1200,- p.p. 11 dagen 8 t/m 18 juni

 

September 2019

€1100,- p.p. 8 dagen 7 t/m 14 september
€1200,- p.p. 11 dagen 7 t/m 17 september

 

Oktober 2019

€1100,- p.p. 8 dagen 19 t/m 26 oktober
€1250,- p.p. 11 dagen 19 t/m 29 oktober

 

Voor wie is deze vakantie?

Deze reis is voor zowel de pro als voor de beginnende kitesurfer geschikt. De reizen bestaan vaak uit een mix van 50/50

De spot waar wij naar toe gaan zijn de omstandigheden perfect om jouw skills te verbeteren, door het spiegel gladde water en de aangename temperaturen zorgen voor een perfecte combinatie. En zeg nou zelf samen met dolfijne en schildpadden kitesurfen geven toch wel een extra dimensie aan jouw sessie.Met een boot naar een spierwit afgelegen eiland te gaan om daar op een super strakke lagune jouw hoogste sprongen te maken.

Een mooie extra op de trip is de mogelijkheid om coaching te krijgen van de coaches van Juicy! De coaches gaan jouw helpen om jouw skills te verbeteren door samen met jou het water op te gaan!

Deze reis is voor de beginners ook geweldig! In Nederland heb je al de basis geleerd en je staat. Nu de volgende stap is hoogte gaan lopen. In Nederland duurt dit vaak een half seizoen en soms zelfs een heel seizoen om dit goed onder de knie te krijgen. Doordat we in El Gouna geen stroming hebben, geen golven en warme temperaturen gaat het hier veel sneller! 

Ben jij opzoek naar niet alleen een vakantie, maar een vakantie waar je ook daadwerkelijk wat leert?
Ga dan mee met ons naar El Gouna!

COACHING

Naast lekker genieten van een super relaxte kitesurftrip hebben wij natuurlijk ook als doel om jouw zoveel mogelijk progressie te laten boeken!

Wij gaan dagelijks met jou het water op en krijg jij 1 op 1 coaching op zo sneller te leren wat jij graag wilt. Dit kan zijn meer op techniek varen, die ene vette trick leren of juist lekker de hoogte in willen gaan! Alles wat jij wilt kunnen wij mee aan de slag! Wij hebben geen vaste tijdstippen om dit te doen. Wij gaan lekker de hele dag varen en als jij wat tips en tricks wilt hebben kan je gewoon naar een van de coaches gaan.

ACCOMODATIE

Wij verblijven is een een luxe hotel op basis van all-inn.De kamers zijn uitgerust met airco en een luxe badkamer. Wij zullen hier ontbijten en dineren en lekker in de avond nog een drankje doen als je hier nog energie voor hebt. Lunchen zullen wij doen op de kitespot. Wij vinden dit relaxter en hoeven we niet voor de lunch terug naar het hotel en kost +- €5,- per dag.

KITECENTER

De spot waar wij heen zullen gaan is Element watersports. Dit center bestaat sinds een aantal jaar, maar de sfeer en spot is fantastisch. Het center is van alle gemakken voorzien zoals douches, opbergruimte voor je gear, relaxte hangouts en een heerlijke keuken om jouw lunch te verzorgen. 

De spot zelf is ongelooflijk mooi om te varen! Het water is bij laagwater ongeveer 40 a 50 cm diep en bij hoogwater 90 a 120 cm diep en dat tot ongeveer een kilometer in de Rode zee! Perfecte omstandigheden dus voor zowel beginner als pro! Deze spot is zo mooi dat men daar ook de freestyle worldtour houden.

Vervoer tijdens deze vakantie

Ons trip naar El Gouna is inclusief heen en terugreis.
Vanaf het vliegveld in Hurgada hebben wij onze eigen transfer naar het hotel. Ook de op de terug reis zal deze transfer ons terug brengen naar het vliegveld.

Voor het vervoer naar de kitespot en terug naar het hotel zijn voor eigen rekening.Wij zullen hiervoor gebruik maken van een tuktuk of taxi en hiervan zijn de kosten ongeveer €1,- p/p per keer.

Eigen kitesurf materiaal meenemen

Wij snappen helemaal dat jij jouw eigen gear mee wilt nemen, maar de maatschappijen snappen dit niet helemaal… Onze maatschappij gelukkig wel! Bij ons kun je namelijk kiezen uit 20KG, 30KG, 40KG en zelfs 50KG!

Kitesurf materiaal huren

Voor diegene die geen eigen materiaal hebben heb je bij ons de mogelijkheid om materiaal te huren. Wij nemen dan extra materiaal mee vanuit Nederland zodat jij elke dag de juiste maat vlieger hebt om lekker het water op te kunnen gaan!

De huursets bestaan uit meerdere maten vliegers, bar en board. Zo kun jij met elke wind het water op, omdat je meerder maten tot jouw beschikking heb. Het huren van een trapeze kan ter plaatse gedaan worden.

Het merk waarmee wij werken is Ozone en type kite de catalyst. Met deze vlieger geven wij ook les binnen de school. Het board is een F-one Next een mooi beginners board en makkelijker te varen.

 

Kitesurflessen voor beginners

Wij zijn natuurlijk een kitesurfschool en deze vakantie is uitermate geschikt voor beginners op te leren kitesurfen. Wij durfen met zekerheid te zeggen dat je deze vakantie bijna net zoveel leert als een heel seizoen in Nederland. Hier hebben we het voordeel dat het elke dag waait. In Nederland moet het waaien als je vrij bent en dat is niet altijd het geval. Hier kunnen we elke dag aan jouw skills gaan werken met goede coaches om je heen en ook nog is over kunnen staan! Een combinatie waar je altijd al van droomt als kitesurfer!

In Egypte werken wij samen met Emad. Emad is meervoudig Egyptisch kampioen kitesurfen en heeft sinds een paar jaar zijn eigen kitesurfschool. Zijn expertise en zijn relaxte houden past 100% bij onze visie over kitesurfen!

Juicy lespakket El Gouna:

 • 16 uur kitesurfles (circa 4 uur per dag)
 • Overige dagen materiaal tot je beschikking
 • 2 dagen coaching

Wij kunnen je dit mooie pakket aanbieden voor slecht €795,-

PS: Je bent ook goedkoper uit, want 16 uur privé les in Nederland kost je namelijk circa €1200,-……..

Windvoorspelling in El Gouna

Door het woestijn klimaat bouwt de wind op, gedurende de dag.
Naarmate het warmer wordt, trekt de wind vaak ook aan.
Onze ervaring is, dat je bij de forecast van de bekende windvoorspellingwebsites vaak enkele knopen op kunt tellen.
Eigenlijk waait het het gehele jaar, maar pech hebben kan natuurlijk altijd.
In de onderstaande foto kan je de statistieken zien van windfinder.

JOIN US AND SIGN UP NOW!!

Kitesurfvakantie

  Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring en algemene voorwaarden .

Begin nu met Kitesurfles. Join us!